Recept - Kåldolmar

Hej på er! Igår var det den bästa dagen på veckan, nämligen söndag. På söndagar är jag oftast ledig, jag kan äta frukost och läsa tidningen i flera timmar om jag vill, jag har tid att kolla på hela nyhetsmorgon, jag låter skolböckerna vara stängda, vardagssysslorna ligger på is och jag gör det jag har lust med. Härligt va? Hoppas att ni utnyttjar söndagarna likadant :-) Idag är det som bekant måndag och en ny vecka väntar, jag ser framemot vad den har att erbjuda. Många av er tänker "Åh nu är det måndag igen.." men du kommer må mycket bättre om du tänker "Äntligen är det måndag igen!" Fokusera på det positiva. Alla dagar kan inte vara bra, men det finns någonting bra i varje dag.
 
 
Gårdagens härliga söndagsfrukost. 
 
 
Igår bestämde jag mig för att göra en måltid som är tidskrävande enligt många, nämligen kåldolmar! Men jag tycker att det gick rätt fort faktiskt, pulled pork tar åtta timmar att göra så allt är relativt. ;-)
Jag följde ett vanligt recept på kåldolmar, men istället för att ha ris i smeten tillsatte jag två ägg istället för att dem skulle bli saftiga. Svårare än såhär är det inte att göra husmanskost utan stora mängder kolhydrater. Till detta serverade jag kokt broccoli och brunsås. Glömde dock köpa lingon, men det gick och äta ändå. ;-) 
Men vill du ha rårörda lingon till? Tina lingon och blanda dem med sukrin melis efter smak.
 
Hoppas ni vågar testa! Det är ju så gott med kåldolmar. 
kram, trollmorslchfNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0