"Tillsammans går vi mot en bättre folkhälsa"
Recept - Zucchinichips
Hej på er! Igår testade jag att göra zucchinichips för första gången och många frågade på instagram (trollmorslch) hur jag gjorde så här nedanför kommer receptet. Jag friterade i en fritös men det går lika bra att göra det i en stekpanna eller gryta så länge zucchinin är täckt med olja, använd gärna en termometer i stekpannan så att du har koll på hur varm oljan bli så att det inte fattar eld. 
 
Ingridienser: 
Zucchini
Valfria kryddor
Rapsolja
 
Gör såhär: Skiva zucchinin lövtunnt, värm upp oljan i fritösen, stekpannan eller grytan. Fritera zucchiniskivorna tills insidan blir ljusbrun. Häll över de färdiga chipsen på ett bakplåtspapper och bre ut dem, kryda innan dem har hunnit torka. Klart :-) Nu är du redo för fredagsmyset!
 
 
kram, trollmorslchf
 
 
Linda

Blir dom krispiga eller blir som sådär halvsega?
Har provar rödbetor och kålrot. Men ska absolut prova squash! Enda jag saknar e riktigt krispiga naturchips!

Jennie Rudholmer

Det här har blivit min favorit! Så galet gott! Ett bra alternativ till chipsen men även jättegott till grillat!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress