Recept - Fiskgratäng

Godkväll! Det är flera följare på instagram (trollmorslchf heter jag där) som har frågat efter ett mer utförligt recept på den här supergoda fiskgratängen, så här kommer det! :-)
 
Ingridienser: 
Cirka 800 gram torsk
300 gram räkor
5 dl creme fraiche 
1 purjolök
1 kruka dill
1 kruka gräslök
200-300 gram riven ost
Salt & peppar
 
Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader. Lägg torsken i en ungsform, häll på vatten tills det nästan täcker torsken. Sätt in i ugnen och låt fisken koka i vattnet i 20 minuter. Blanda creme fraiche, hackad purjolök, dill, gräslök, salt och peppar. Ta ut fisken och häll av lite vattnet om det är för mycket kvar, annars blir gratängen rinnig. Häll över creme fraiche-blandningen över fisken och sätt in i ugnen i 10-15 minuter. Ta ut gratängen igen och häll över räkorna och den rivna osten. Sätt in gratängen i ugnen i 10 minuter till. Efter detta är den färdig!
 
 
 
Hoppas att ni har haft en bra dag!
kram, trollmorslchf
Emilie
2014-03-10 @ 11:14:58
URL: http://www.hittarecept.se

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

Svar: Hej! Vad roligt! Hur funkar detta, kommer ni skriva av mina recept eller kommer ni länka till mig med bilder? :-)kram, trollmorslchf
trollmorslchf@gmail.com
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0