Recept - Rättikasallad

Mums! Testade att göra potatissallad på rättika igår och det blev riktigt bra. Har testat att göra på zucchini förrut men jag tycker att detta blir mycket bättre. 
 
Ingridienser: 
300-400 gram rättika
1 dl majonäs
2-2,5 dl creme fraiche
en purjolök
ett knippe dill
salt och peppar
 
Gör såhär: Skala rättikan och tärna den i önskad storlek. Koka den mjuk i en kastrull. Häll av vattnet och låt rättikan svalna. Skär purjolök och dill, tillsätt majonäs, creme fraiche och kryddor. Blanda smeten med rättikan och sen är salladen färdig att äta, men vill du att den blir mer krämig kan du ha den i kylen ett par timmar, gärna över natten. 
 
Rättikasallad serverad med grillat kött och bearnaise. 
 
kram, trollmorslchf
Erica
2014-06-03 @ 15:47:58
URL: http://gnussan.blogg.se

Åh, denna måste jag testa! Saknar potatissallad ^^

Jenniferlystad@hotmail.com
2015-08-12 @ 15:54:09

Hej hur långt tid ska det koka? Det står ingenting om hur länge ..




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0